Image
Ο ειδικός της Apple κοντά σου.
Image
Image

Ο καλύτερος προπονητής που είχες ποτέ!

#RunBetterWithAppleWatch

Είτε είσαι αθλητής και κυνηγάς το επόμενό σου ρεκόρ είτε θέλεις να παρακολουθείς την καθημερινή σου δραστηριότητα για να γίνεις πιο fit, το Apple Watch θα σε βοηθήσει να προπονηθείς εξυπνότερα ώστε να έχεις ταχύτερα αποτελέσματα.
Προτιμάς τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο ή στο διάδρομο του γυμναστηρίου; Μήπως η αγαπημένη σου άσκηση είναι δυναμική προπόνηση ή yoga; Όποια μορφή προπόνησης κι αν κάνεις, μπορείς να καταγράφεις την πορεία σου και να θέτεις στόχους με βάση το χρόνο ή τις θερμίδες που θα κάψεις. Τα αποτελέσματα και η πορεία σου είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη στο Apple Watch ή στο iPhone σου.
Image
Τρέξιμο
To Apple Watch μπορεί να βοηθήσει και τον καλύτερο δρομέα να βελτιώσει τις επιδόσεις του. Με ειδοποιήσεις ρυθμού που έρχονται με ένα απλό tap στον καρπό σου, όταν ο ρυθμός σου έχει πέσει κάτω από το στόχο σου. Μετράει τα βήματα ανά λεπτό και φυσικά τις θερμίδες που καις, ώστε να θέτεις συνεχώς υψηλότερο στόχο.
Image
Image
Κολύμβηση
Το Apple Watch1 είναι αδιάβροχο στα 50 μέτρα ώστε να σε συνοδεύει παντού καταμετρώντας τις θερμίδες την απόσταση και το ρυθμό κολύμβησης. Στην Κολύμβηση σε πισίνα μπορείς να καταγράψεις κάθε σετ, ενώ στην Κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας απεικονίζεται η διαδρομή σε ένα χάρτη, με τη βοήθεια του GPS.
Image
Βάδισμα
Ακόμη κι εσύ που δεν αθλείσαι, μπορείς να καταγράφεις το περπάτημά σου ως άσκηση. Θα παρακολουθείς το ρυθμό σου, τους παλμούς, αλλά και τη διαδρομή σου.
! Μπορείς ακόμη να κατεβάσεις επιπλέον εφαρμογές από το App Store ή να συνδέσεις τον εξοπλισμό σου για ακόμη πιο εξειδικευμένες μετρήσεις.
Image

Δραστηριότητα

Τρεις κύκλοι θα σου δώσουν το κίνητρο για να παραμείνεις δραστήριος! Είτε περπατάς για να πας στη δουλειά, είτε κάνεις γυμναστική, είτε προπονείσαι για μαραθώνιο οι Κύκλοι Δραστηριότητας θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις τους στόχους σου και να βελτιώνεις συνεχώς τη φυσική σου κατάσταση. Το Apple Watch παρακολουθεί την συνολική σου δραστηριότητα μέσα από τρεις απλές μετρήσεις: Κίνηση, Άσκηση και Ορθοστασία.
! Ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις. Ο “προσωπικός σου προπονητής” θα σου υπενθυμίζει τι πρέπει να κάνεις ώστε να επιτυγχάνεις ευκολότερα το στόχο σου. 

Ανέβασε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά!

Image
Friendship Goals
Οι φίλοι σου μπορούν να σε ενθαρρύνουν διαρκώς με διάφορους τρόπους, όπως μηνύματα και προσκλήσεις για συμμετοχή σε διαγωνισμούς. Ποιος θα κάνει τα περισσότερα χιλιόμετρα αυτή την εβδομάδα; Παρακίνησέ τους ή βρες το δικό σου κίνητρο επικοινωνώντας μαζί τους ή ξεκινώντας έναν εβδομαδιαίο διαγωνισμό.
Image
Βραβεία
Μεγάλωσε ακόμη περισσότερο τη συλλογή σου από μετάλλια, κερδίζοντας βραβεία δραστηριότητας με το Apple Watch. Μπορείς να κερδίσεις βραβεία για προσωπικά ρεκόρ, σερί και διαγωνισμούς δραστηριότητας με τους φίλους σου.
Image

Υγεία της καρδιάς

Το Apple Watch δίνει ακόμη μεγαλύτερη σημασία στην υγεία της καρδιά σου, καθώς μπορεί να στέλνει ειδοποιήσεις σε περίπτωση υψηλού ή χαμηλού σφυγμού, καθώς και ακανόνιστου καρδιακού ρυθμού. Αν έχεις Apple Watch Series 4 ή νεότερο μοντέλο μπορείς, ακόμη, να πραγματοποιήσεις Ηλεκτροκαρδιογράφημα, απευθείας μέσω της εφαρμογής ΗΚΓ2. Τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στο iPhone σου, ώστε να μπορείς να τα μοιραστείς άμεσα με το γιατρό σου.

Ο φύλακας άγγελός σου!

Το Apple Watch μπορεί να εντοπίσει μια πιθανή απότομη πτώση. Αν δεν αντιδράσεις σε διάστημα ενός λεπτού, το Apple Watch θα επικοινωνήσει με κάποιο κοντινό σου πρόσωπο που έχεις ορίσει ως επαφή έκτακτης ανάγκης ή κάποια υπηρεσία έκτακτης ανάγκης3.
Image
Image

Μείνε συνδεδεμένος κάθε στιγμή!

Το Apple Watch και το iPhone ολοκληρώνουν την εμπειρία της επικοινωνίας σου. Μπορείς να δέχεσαι κλήσεις, μηνύματα και ειδοποιήσεις απευθείας στον καρπό σου. Έτσι, έχεις τον έλεγχο όλων όσων συμβαίνουν όταν βρίσκεσαι στο δρόμο ή όταν δεν έχεις το iPhone στο χέρι σου. Ακόμη, μπορείς να πληρώνεις με μια κίνηση χρησιμοποιώντας το Apple Pay.

Διάλεξε το Apple Watch που σου ταιριάζει!

Image
Apple Watch Series 6
από 479€
Image
Apple Watch SE
από 319€
Image
Apple Watch Series 3
από 229€
& συνδύασέ το με...
Image
AirPods
από 179€
Image
AirPods Pro
από 279€
1 Πρότυπο ISO 22810:2010. Κατάλληλο για δραστηριότητες σε ρηχά νερά, όπως είναι η κολύμβηση. Δεν συνιστάται η βύθιση σε μεγάλο βάθος και η χρήση σε δραστηριότητες όπου το νερό πέφτει με μεγάλη πίεση. Ισχύει για τα μοντέλα από το Apple Watch Series 2 και νεότερα.

2 Το app ΗΚΓ είναι διαθέσιμο με τις εκδόσεις iOS και watchOS, στη σειρά Apple Watch Series 4 ή σε νεότερη έκδοση. Το app ΗΚΓ δεν προορίζεται για χρήση από άτομα κάτω των 22 ετών.

3 Για να χρησιμοποιήσεις το Επείγον SOS, το iPhone σου πρέπει να βρίσκεται κοντά. Αν το iPhone σου δεν είναι κοντά, το Apple Watch πρέπει να συνδεθεί σε ένα γνωστό δίκτυο Wi-Fi και να ρυθμίσεις τις κλήσεις μέσω Wi-Fi.

Τα Apple Watch Series 6, Apple Watch SE και Apple Watch Series 3 απαιτούν iPhone 6s ή νεότερο μοντέλο με iOS 14 ή νεότερη έκδοση.