Δελτία Τύπου

Eναν ακόμα σπουδαίο σύμμαχο θα έχει ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου που θα γίνει στις 14 Απριλίου 2019, καθώς για μία ακόμη φορά, ο Όμιλος Χατζηλαζάρου-H HOTELS στηρίζει τη διοργάνωση για 5η συνεχόμενη χρονιά!

Αναγνωρίζοντας την προσπάθεια για την καθιέρωση του Διεθνούς Μαραθωνίου και την αναγνώριση της Ρόδου ως κορυφαίου προορισμού αθλητικού τουρισμού, ο Όμιλος Χατζηλαζάρου-H HOTELS θα είναι ο χορηγός του αγώνα των 5 χιλιομέτρων, που έχει τις περισσότερες συμμετοχές.

Για τη συνεργασία με τον Μαραθώνιο Ρόδου, ο κ. Γιάννης Χατζηλαζάρου δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για ακόμα μια χρονιά ο όμιλος μας, H Hotels Collection-HatzilazarouGroup, συνεισφέρει σε αυτήν την σπουδαία αθλητική οργάνωση στο νησί της Ρόδου. Μαζί τρέχουμε τα 5 χιλιόμετρα στον 6ο Μαραθώνιο της Ρόδου».

Η Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, κα Μαριέτα Παπαβασιλείου δήλωσε για τη χορηγική υποστήριξη του ομίλου Χατζηλαζάρου: «Ευχαριστούμε τον όμιλο Χατζηλαζάρου – H Hotels Collection για τη συνεχή εμπιστοσύνη και την πολύτιμη υποστήριξη στον αγώνα μας. Η υποστήριξη αυτή μας γεμίζει με αισιοδοξία και κουράγιο ώστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε δυναμικά προκειμένου να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας, που δεν είναι άλλη από την καθιέρωση του αγώνα ως κορυφαίο αθλητικό γεγονός που θα προβάλλει τη Ρόδο μας,  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλο τον τον κόσμο».

Με την ευκαιρία της στήριξης από τον Όμιλο Χατζηλαζάρου-H HOTELS, η οργανωτική επιτροπή απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλο τον κόσμο, να  δηλώσει συμμετοχή στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων που είναι ο πολυπληθέστερος, είτε με ατομική συμμετοχή, είτε με ομαδική (Γυμνάσια και λύκεια, εταιρείες, συλλόγους, γυμναστήρια κλπ), όπως άλλωστε κάνει ο όμιλος “H Hotels” που έχει δυναμική παρουσία στον αγώνα με δική του πολυμελή ομάδα!

Οι εγγραφές για τον 6ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή στην ιστοσελίδα του αγώνα: https://rhodesmarathon.gr για τις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 10 χλμ. και των 5 χλμ.

Χρυσός χορηγός του Μαραθωνίου Ρόδου είναι και φέτος η Adidas μέσω του τοπικού της καταστήματος Adidas Rhodes.  Επίσημος Αερομεταφορέας του Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου είναι η AEGEAN η οποία προσφέρει 20% έκπτωση στα εισιτήρια όλων των δρομέων που θα πάρουν μέρος στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του νοτιοανατολικού Αιγαίου. Επίσης, η κορυφαία ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries, είναι Επίσημος Χορηγός Ακτοπλοϊκών Μεταφορών και παρέχει 50% έκπτωση στους επιβάτες (καμπίνες & οικονομική θέση) και 30% στα οχήματα που θα ταξιδέψουν με τα πλοία της για τη Ρόδο, από τον Πειραιά, την Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο και τη Σύρο.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, τον ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου καθώς και με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Γίνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και έχει συμπεριληφθεί και στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Η οικογένεια μεγάλων χορηγών του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου επεκτείνεται ολοένα και περισσότερο καθώς για μία ακόμα χρονιά συμπεριλήφθηκαν σε αυτήν τα Atrium Hotels, τα οποία και για το 2019 θα είναι χορηγός εθελοντισμού.

Ο 6ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου θα διεξαχθεί στο νησί στις 14 Απριλίου και τους χιλιάδες δρομείς, θα συνοδέψει και φέτος, η καλή διάθεση, η εξυπηρέτηση και το χαμόγελο των εκατοντάδων εθελοντών που προσφέρουν ανιδιοτελώς τη βοήθεια τους και έχουν συμβάλει τα μέγιστα για την επιτυχία της διοργάνωσης, όλα αυτά τα χρόνια.

Τα Atrium Hotels θα παρέχουν και το πολύ όμορφο t shirt των εθελοντών σε φούξια χρώμα που θα χρωματίσει και αυτό το πολύχρωμο ποτάμι των δρομέων που θα πλημμυρίσει τη Ρόδο, την Κυριακή 14 Απριλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές μπορούν στην ιστοσελίδα του Μαραθωνίου Ρόδου https://www.rhodesmarathon.gr/el/support-2/ethelontismos-marathonios να βρουν την σχετική αίτηση και να τη στείλουν συμπληρωμένη στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή με φαξ στο 2241030145.

Χρυσός χορηγός του Μαραθωνίου Ρόδου είναι και φέτος η Adidas μέσω του τοπικού της καταστήματος Adidas Rhodes. Για μία ακόμα χρονιά οΜαραθώνιος Ρόδου θα συνεργαστεί με την κορυφαία ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries, η οποία είναι Επίσημος Χορηγός Ακτοπλοϊκών Μεταφορών και παρέχει 50% έκπτωση στους επιβάτες (καμπίνες & οικονομική θέση) και 30% στα οχήματα που θα ταξιδέψουν με τα πλοία της για τη Ρόδο, από τον Πειραιά, την Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο και τη Σύρο.

Οι εγγραφές για τον 6ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή στην ιστοσελίδα του αγώνα: https://rhodesmarathon.gr για τις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 10 χλμ. και των 5 χλμ.

Σε μία σημαντική αλλαγή προχώρησε η Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου, που θα διεξαχθεί στις 14 Απριλίου για 6η συνεχόμενη φορά.

Mία ακόμα πολύ σημαντική συνεργασία εξασφάλισε ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου, προς όφελος των δρομέων και των επισκεπτών που θα ταξιδέψουν στο νησί στις 14 Απριλίου, για να πάρουν μέρος στον αγώνα.

Η AEGEAN, ως ο Επίσημος Αερομεταφορέας του Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου, θέλει να βρεθεί δίπλα στους δρομείς του που θα ταξιδέψουν αεροπορικώς στην πανέμορφη Ρόδο, για να πάρουν μέρος στο σπουδαίο δρομικό γεγονός που θα διεξαχθεί στις 14 Απριλίου, για 6η συνεχόμενη φορά.